Сьогодні у мене цукерки желейки у вигляді пінгвінів і динозавриків. Можливо, комусь стане у нагоді рецепт. Дитина дуже любить желейні цукерки, тому вирішила спробувати зробити сама. Вийшли чудові, замовниця задоволена. Для проби я зробила з малинового варення, розвела водою.
Цукерки желейки своїми руками
- 175 мл рідини (будь-який сік), 1 ст. ложка цукру (у мене варення, тому не давала), 25 г желатину.
У рідину всипати желатин, залишити в холодильнику на 25 хв-30 хв. Далі підігріти до повного розчинення желатину та цукру, зняти піну, залити в форми. У мене силіконові форми для цукерок та льоду. Поставити желейки в холодильник на годину-дві. З форми витягнути легко. Смачного!
Рецепт і фото Вікторії Шуклін
Радимо також інші рецепти приготування домашніх цукерок:
- Домашні цукерки “Рафаелло” – за десять хвилин і лише з трьох інгредієнтів
- Приготуйте цукерки вдома Ferrero Rocher