Цукерки желейки своїми руками – і ніякої хімії!

Діти просто обожнюють цукерки желейки. Та й дорослі не проти ними поласувати. Щоправда, коштують ці солодощі чимало. Але навіщо переплачувати, якщо желейки можна приготувати своїми руками?
Сьогодні у мене цукерки желейки у вигляді пінгвінів і динозавриків. Можливо, комусь стане у нагоді рецепт. Дитина дуже любить желейні цукерки, тому вирішила спробувати зробити сама. Вийшли чудові, замовниця задоволена. Для проби я зробила з малинового варення, розвела водою.

Цукерки желейки своїми руками

  • 175 мл рідини (будь-який сік), 1 ст. ложка цукру (у мене варення, тому не давала), 25 г желатину.
У рідину всипати желатин, залишити в холодильнику на 25 хв-30 хв. Далі підігріти до повного розчинення желатину та цукру, зняти піну, залити в форми. У мене силіконові форми для цукерок та льоду. Поставити желейки в холодильник на годину-дві. З форми витягнути легко. Смачного!
Рецепт і фото Вікторії Шуклін
Радимо також інші рецепти приготування домашніх цукерок:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook