Торт з кабачків з помідорами і сиром
3 кабачки, 6-7 ст. ложок борошна, 2 яйця, сіль, кріп, 2 зубці часнику. Начинка: 200 г майонезу, 2-3 зубці часнику, 2великі помідори, 200 г сиру, кріп, сіль, перець.
Кабачки почистити від шкірки і натерти. Якщо кабачки не молоді, то краще видалити і насіння. Посолити перемішати і залиши на 15 хв. Викласти кабачки в сито і добре пом’яти руками, щоб стекла зайва рідина.
Перекласти в іншу посудину, додати яйця, дрібно нарізаний кріп, часник, сіль, перець за смаком і перемішати до однорідної маси. Всипати борошно і ще раз все ретельно перемішати. Тісто не повинно бути рідким. Так що можете додати більше борошна, ніж зазначено в інгредієнтах.
Розділити тісто приблизно на 5-6 частин. Викласти першу частину на сковороду з розігрітою олією, розрівняти рівномірно шаром 3-4 мм. Обсмажити по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Коржі будуть легко перевертатися, якщо тісто вийшло досить густим. Коржі остудити.
Змішати майонез з часником і кропом. Нарізати помідори і сир тонкими кружечками. Змащувати охололі коржі майонезним соусом, класти скибочки сиру і помідорів, так зібрати весь торт. Прикрасити і залишити на 15-20 хв, щоб коржі просочилися.
Рецепт і фото Лілії Гадач
Читайте також:
-
М’ясний закусочний торт із курятини
-
Млинцевий торт “Закусочний”