Торт “Спартак” литий
- Коржі: 4 яйця, 150 мл жирної сметани, 1 скл. цукру, 6 ст. ложок розтопленого масла, 1 ст. ложка рідкого меду, 1 ч. ложка соди (погасити 1 ст. ложкою оцту), 4 ст. ложки какао, 1,3 скл. борошна.
- Склянка об’ємом 250 мл.
Коржі. Усе збити, випікати, виливаючи тісто і тонко розмазуючи по застеленій пергаментом формі. Пекти при 180 ОС (печеться досить швидко, 4–6 хв, не пересушіть!). Розмір форми не має великого значення: візьмете малу – вийде більше коржів, велику – менше. Для однієї порції тіста беріть невелику форму. Я робила подвійну порцію.
Крем: 2 п. ванільного пудингу заварити на молоці згідно з рецептом на упаковці. Збити до пухкості масло (300-400 г), по ложці ввести ванільний пудинг. Дуже смачно!
Рецепт і фото Христини Саєнко
Читайте також інші перевірені рецепти “Спартака” від господинь:
- Справжній торт “Спартак” – без меду. На смак нагадує цукерки
- Торт “Спартак” литий. Простіший і смачніший, ніж класичний!
Post Views: 34