Торт “Повітряний снікерс”
Тісто: 3 скл. борошна, 1 ч. ложка соди, 2,5 скл. цукру, 1 ст. л майонезу, 180 г маргарину, 1 ст. ложка ванільного цукру, 6 яєць.
Крем: 1 скл. горіхів, 200 г масла, 1 банка згущеного молока.
Згущене молоко, масло та маргарин має бути кімнатної температури.
Відділити білки від жовтків, збити окремо з цукром до густої піни. До жовтків додати маргарин, майонез, гашену соду, ванільний цукор та борошно. Замісити тісто. Воно має бути еластичне і м’яке. Поділити його на три частини і покласти у холодильник на 30 хв.
Викласти у окремий посуд згущене молоко та масло. Збити до однорідної маси. Горіхи подрібнити і додати у крем.
Деко змастити маслом, викласти одну кульку тіста. На тісто викласти третю частину білкової маси. Випікати 40 хвилин при температурі 160 градусів. Так само приготувати і два інші коржі. Змастити коржі кремом і зібрати торт. Прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527