Кухня Рецепти

Грибні котлети із пластівцями

Навіть у піст можна поласувати смачними котлетками! Гриби чудово замінять м’ясо, а пластівці зроблять страву соковитою та м’якою.

26.02.2017 20:52

Інгредієнти:
300 г будь-яких грибів, 1 скл. вівсяних пластівців, 1 ст. ложка картопляного крохмалю, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, 1 цибулина, 4 ст. ложки олії, 1 ч. ложка приправи для плову, сіль, перець, 2 зубці часнику, кріп, петрушка.

Пластівці залити склянкою води і повністю розварити. Цибулю порізати на кубики і трохи підсмажити на олії. Додати відварені гриби. Вимішати пластівці, гриби, крохмаль, почавлений часник, зелень, сухарі та приправу. Сформувати котлети, обкачати їх у сухарях, підсмажити на олії до утворення золотистої скоринки.