Торт “Павлова”: один рецепт і для тістечок, і для торта

Багато хто обожнює тістечка "Павлова" за хрумкий корж, ніжний крем і соковиті фрукти всередині. Ми ж пропонуємо приготувати цілий торт "Павлова". Це так само смачно, але набагато швидше.

За цим рецептом готую і тістечка, і торт “Павлова”. Швидко, легко та смачно!

Торт “Павлова”

  • 200 г цукрової пудри, 100 г білків (3 яйця), 1,5 ч. ложки крохмалю, 0,5 ч. ложки яблучного оцту.
Збити білки з цукром до піків, далі додати все решта, перемішати лопаткою. Поділити на дві частини, викласти на пергамент, розрівняти і випікати (тортик не великий). Пекти 45 хв при 150 градусах.
Крем у мене із сиру кисломолочного із додаванням сметани, + будь-які фрукти – чим більше, тим ліпше. Від крему коржі розмокають, тому треба їсти торт “Павлова” відразу після приготування.
Рецепт і фото Вікторії Шуклін
Радимо також інші рецепти десертів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook