Торт “Насолода”
- Форма 22Х36 см.
- Тісто 1: 1 п. маргарину (250 г), 1 скл. сметани, 3 жовтки, 0,5 ч. ложки соди з оцтом, 3 скл. борошна.
Замісити тісто. Поставити на ніч в холодильник.
- 3 білки збити з 1 скл. цукру і сухим лимонним желе.
Тісто розділити на 4 частини. Розкотити одну частину. На тісто викласти половинки слив. Тоді збиті білки і накрити другою частиною. Так спекти два коржі.
Бісквітно-яблучні коржі
- 6 яєць, 200 г цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. желе зеленого, 200 г борошна, 4 яблука.
Деко застелити пергаментом, посипати манкою, викласти порізані яблука і залити бісквітом. Таких також має бути 2 коржі.
Крем
- 500 мл молока, 1 п. ванільного пудингу, 1 скл. цукру. А також 500 г масла.
Заварити пудинг згідно з інструкцією. Накрити плівкою впритул. Охолодити. Збити м’яке масло, по ложці ввести охолоджений пудинг.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також інші перевірені рецепти смачних тортів:
- Шоколадний торт з хрумким безе і горіхами
- Торт з горіховим безе і ванільним кремом
Post Views: 37