торт на сковороді

Торт на сковороді: дуже смачний і легкий у приготуванні

Обов'язково збережіть рецепт торта на сковороді. Він вас виручить, коли немає світла або не працює духовка. Це смачно, просто і швидко!

Це справжня проблема для господині: як спекти торт, якщо вимкнули світло або не працює духовка? Хоч сядь і плач! Не засмучуйтеся, приготувати смачний торт можна навіть без духовки – посмажити коржі на сковороді. Буде так само смачно, а мороки набагато менше! Крем для такого торта підходить будь-який. Наприклад, цього разу – сметанний. Торт на сковороді вдається дуже смачний, ніжний, просто тане у роті! А готувати – саме задоволення, і духовки не треба! Рекомендуємо вам випробувати цей гарний рецепт від господині!

Торт на сковороді

  • 70 г масла, 1 ст. ложка меду, 0,5 ч. ложки соди, 1 яйце, 1/3 скл. цукру, 1 ст. ложка сметани, борошно (скільки вбере тісто).
  • Крем сметанний: 0,5 л сметани, 1 скл. цукру, ванільний цукор.
70 г масла і 1 ст. ложку меду розтопити у мікрохвильовці або на водяній бані, додати 0,5 ч. ложки соди. 1 яйце, 1/3 скл. цукру, 1 ст. ложка сметани, розмішати, коли трохи остигне суміш масла і меду все з’єднати і додавати борошно. Замісити не дуже туге тісто, розкачувати коржі, вирізати за допомогою тарілки і смажити на сухій сковорідці з обох боків, поколоти виделкою. Із цієї кількості тіста вийшло 8 коржів.
Крем підійде будь-який. У даному випадку сметанний: збити 0,5 л сметани, 1 скл. цукру, ванільний цукор.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також спробувати інші перевірені рецепти десертів, які можна приготувати на сковороді:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook