Тістечко “Картопля” із шоколадного бісквіта. Ням-ням!

Тістечко "Картопля" - це смачно, як у дитинстві, і готувати швидко! Хочете шматочок? Тоді зберігайте цей простий рецепт!

Тістечко “Картопля” із шоколадного бісквіта

  • 300 г шоколадного бісквіта, 50 г лимонних вафель, 70 г розтопленого охолодженого вершкового масла, 200-250 г вареного згущеного молока, вишні.

300 г бісквіта, змолоти у крихти на блендері, додати ж 50 г лимонних вафель (повірте, вони дуже гарно підкреслять смак бісквіта своєю кислинкою). Додати 70 г розтопленого охолодженого вершкового масла і 200-250 г вареного згущеного молока, перебити усе разом блендером. Накрити плівкою та поставити на 1 годину в холодильник. Дістати, зробити кульки, всередину покласти декілька вишеньок (у мене були вишні консервовані), сформувати картоплю, обваляти у кокосовій стружці. На 1-2 години покласти в холодильник.

Рецепт і фото Лесі Риндик

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook