Печінковий торт – коронна страва на святковому столі

Це дуже вдалий рецепт печінкового торта. Млинці добре тримають форму, їх легко і швидко смажити, надзвичайно ніжні, тоненькі. А з начинкою - це вибух смаку для поціновувачів печінки.

Печінковий торт

Тісто: 500 г печінки (у мене куряча), 1 скл. молока, 3 яйця, 2-3 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки олії, сіль, перець за смаком.
Начинка: 4 морквини, 4 цибулини, майонез, сіль, перець, олія для смаження. 
Начинка. Цибулю і моркву посмажити або протушити. Начинка може бути будь-яка до вашого смаку.
Коржі. У чашу блендера покласти печінку, яйця, влити молоко, все добре перебити, додати сіль, перець, олію і частинами борошно. Оскільки щільність продуктів у всіх різна, може знадобитись ще одна ложка борошна. Саме завдячуючи блендеру, консистенція тіста виходить дуже однорідна і слухняна.
Смажити тонкі млинці на розігрітій пательні з обох боків до золотавої скоринки. Млинці не рвуться, навіть перший завжди вдалий. Зібрати торт: млинець змастити майонезом, викласти начинку і так поки всі не закінчаться.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook