Сирні кульки
- 400 г сиру, 3 яйця, 50 г цукру, 10 г ванільного цукру, 1/2 ч. ложки солі, 5 г соди (1 ч. ложка), 300-350 г борошна.
- Також можна додати цедру лимона або апельсина.
До сиру додати цукор, ванільний цукор, сіль, яйця, цедру лимона і збити блендером. Соду погасити оцтом і додати до сирної маси. Сюди додати просіяне борошно і замісити тісто (тісто має бути м’яке). Я тісто поставила у холодильник на 30 хв (не обов’язково).
Для зручності розрізати тісто на дві половини. Формувати ковбаску і нарізати однакові шматки. Формувати кульки (приблизно розміром, як горіх). Смажити в олії до рум’яного кольору.
Можна також приготувати із варенням або покласти всередину шматочок шоколаду. Як трішки охолонуть, посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото – Erika Oszuszki
Радимо також приготувати:
- Сирні пончики: спечіть – не пошкодуєте!
-
Сирні пампухи. Мамин рецепт
Post Views: 66