Огірки “Суха стерилізація”
Рецепт розрахований на банки 1 л. На дно стерильної банки покласти спеції, які подобаються, зелень, 2 ч. ложки солі, 3 ч. ложки цукру, влити 50 г оцту 9%. Накласти чисті огірки. І ці банки (без маринаду!) накрити кришками і поставити у велику каструлю з холодною водою, довести до кипіння і стерилізувати 15 хв. Тоді кожну банку по одній дістати, залити в неї крутий кип’яток, закрутити ключем, перевернути догори дном, закутати ковдрою.
Рецепт Алли Даценко
Читайте також:
-
Огірки, мариновані по-польськи
-
Мариновані огірки з кетчупом. Завжди пряні і хрумкі, бо кладу в кожну банку 5 видів листя
Post Views: 40