Панкейки
200 г борошна, 2 ст. ложки цукру, 1,5 ч. ложки соди, 0,25 ч. ложки лимонної кислоти, 0,5 ч. ложки солі, 1 яйце, 200 мл молока, 3 ст. ложки олії.
Змішати в мисці всі сухі інгредієнти, додати яйце, перемішати, додати молоко, перемішати, додати олію. Тісто виходить досить густим. Смажити на сковороді (з антипригарним покриттям) без олії ! на середньому вогні. Тісто викладати ложкою, перевертати, коли з’являться пухирці. Тісто чудово зберігається в холодильнику, тому його можна приготувати звечора. Така кількість панкейків, як на фото, виходить із подвійної порції, але це панкейки великого розміру – на всю сковорідку для млинців.
Рецепт і фото Юлії Кувіки
Post Views: 34