Спагеті по-сицилійськи

Такий варіант спагеті можна подавати навіть на святковий стіл. Тунець зі звичної страви зробить вишукану.

Інгредієнти:
500 г спагеті, 4 помідори, 100 г тунця в олії, 0,5 пучка петрушки, 0,5 дрібно порізаної цедри лимона, 4 ст. ложки оливкової олії, перець, сіль.

Спагеті відварити «al dente» («на зуб»), щоб залишилися пружними, твердуватими. Варити у великій кількості підсоленої води, відцідити.

Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки та насіння і порізати невеличкими шматочками. Часник роздавити ножем. Петрушку подрібнити.

Тунець відцідити від олії та розділити на маленькі шматочки.

На сильно розігрітій сковороді підсмажити часник, додати тунець, помідори і трошки перцю. Смажити на малому вогні 10 хв. Додати зварені спагеті та смажити на малому вогні 4 хв, відтак добре перемішати.

Подавати, присипавши подрібненою петрушкою і лимонною цедрою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook