Сирні кульки
- 250 г сиру твердих сортів, 2 білки, 25 г борошна, 10 г розпушувача, сухарі для панірування та олія для смаження.
Натерти сир на дрібній тертці. Яєчні білки збити до утворення густої піни. До збитих білків додати натертий сир, сіль за смаком і добре перемішати. Потім додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
Формувати кульки руками, кожну кульку обкачати в сухарях. Обсмажити на олії до золотистого кольору.
У нашій родині ці кульки завжди розлітаються на ура, тому раджу готувати відразу дві порції!
Рецепт і фото – Інара Сідор
Радимо також інші перевірені рецепти:
- Вівсяні палички «До пива, вина і кави»
- Печиво з перцем до пива
Post Views: 64