Солені огірки, як бочкові. Зробіть хоч банку – заціните!

Торік сусідка розповіла про такий спосіб засолювання огірків. Спробувала чисто з інтересу, бо рецепт дуже цікавий. І вийшло супер! Цього року буду квасити огірки тільки так! І ви спробуйте.

Солені огірки, як бочкові

На дно банки покласти прянощі: по 3-4 листочка вишні та смородини, парасольку кропу, листочок хрону, пару зубців часнику, лавровий листок. Далі щільно викласти огірок, всипати 200-грамову склянку солі (так, саме 200-грамову, і це не забагато!), залити холодною водою, закрити капроновою кришкою та опустити в підвал на 12 днів. Потім банку дістати і, збовтуючи (щоб вимити всю сіль), вилити воду, і знову залити огірки чистою водою з криниці. Тепер можна закрутити металевою кришкою та опустити знову у підвал на зиму.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook