Курячий рулет
6 курячих стегенець, сіль, перець мелений, перець болгарський сушений пелюстками, куряча приправа, желатин.
Відокремити стегно від кістки (шкіру не знімати). Далі накрити харчовою плівкою і відбити його. Посолити і поперчити, посипати пелюстками сушеного болгарського перцю, приправою для курки і желатином. Перекласти м’ясо на рукав для запікання (розрізаний). Загорнути все рулетом, допомагаючи собі плівкою (рукавом). Зав’язати нитками і відправити варитися на 1 год. Можна рулет приготувати і в духовці при 180 ОС градусів (але замотати в фольгу) також на 1 годину.
Надалі не виймаючи з плівки, залишити рулет під пресом на кілька годин або на ніч.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 33