Смажені пиріжки
- 300 мл мінеральної води, 0,5 ч. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 15 г пресованих дріжджів, 40 мл олії, +/- 400 г борошна.
- Начинку можна зробити з гороху зі смаженою цибулею.
- Можна зробити без начинки, притрусивши цукровою пудрою з ванільним цукром – будуть пампухи.
Цукор перетерти ложкою з дріжджами, додати олію, воду і частинами додати борошно. Тісто має бути м’яке, не забите, залишити в теплому місці, прикривши рушничком, щоб підійшло на 1-1,5 години. Смажити в олії, тісто ніжне, приємне, м’яке та смачне.
Рецепт Наталії Приймак. Готувала і фотографувала Леся Риндик
Радимо також перевірені рецепти смажених пиріжків з капустою:
- Пухнасті пиріжки з капустою. До супу чи борщу – те, що треба!
- Пиріжки з капустою на воді. Пухкі, хрусткі і повна миска!
Post Views: 220