Котлети а-ля по-київськи з вершковою начинкою
- 500 г свинини, 200 г філе індика та трішки сала перемолоти 2 рази, додати білий батон, замочений в теплому молоці, сіль, перець, яйце, цибулю та часник.
- Зробити начинку: м’яке масло, тертий твердий сир, нарізаний кріп. Усе змішати.
Фарш розпластати та вкласти начинку. Але брати фаршу не як на котлету, а більше та робити у вигляді котлети по-київськи. Обваляти в борошні, змішаному з паприкою, потім у збитому яйці, далі у сухарях, знову в яйці та в сухарях. Я за день до готування підсушую скибки батона в духовці до гарного кольору і перемелюю.
Смажити у гарячому фритюрі або у каструльці чи сковороді з великою кількістю олії до гарної скоринки на середньому вогні.
Порада господині. Щоб зручніше було викладати начинку, з неї можна сформувати кульки і заморозити або охолодити в холодильнику.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу