Таке печиво пекли нам наші мами і бабусі. Для багатьох це солодкий спогад про дитинство. Це один з найпопулярніших видів печива у 80-90-х роках. Але воно таке чудово, що смакує і зараз та подобається сучасним дітям. Воно смачне, хрумке, крихке, недороге і швидке у приготуванні. А роблять його – через м’ясорубку.
Його часто називають “кукурузка” або “машинкове”. Роблять за допомогою спеціальної насадки на м’ясорубку у вигляді паличок або їх загортають у кільце. Немає насадки – не проблема. Печиво можна сформувати через звичайну решітку з середніми отворами у вигляді гнізд. Або просто розкотити і вирізати формочками традиційне печиво – також буде смачно!
Є різні рецепти приготування такого печива: на маслі маргарині, олії, майонезі, з додаванням сметани та смальцю.
Для вас ми зібрали п’ять давніх рецептів печива, яке готується через м’ясорубку. Усі вони – зі старих записників господинь, перевірені роками.