мариновані кабачки на зиму

Смачнючі кабачки на зиму. Рецепт випробуваний. Навіть маринад випиваємо!

В моїй родині це найулюбленіший рецепт маринованих кабачків. А ще за цим самим рецептом можна закривати помідори та огірки - маринад однаковий. До речі, він дуже смачний, кисло-солодкий, його зразу випиваємо!

Смачнючі кабачки на зиму

  • Кабачки або помідори або огірки.

На дно 1-літрової стерилізованої банки покласти листя хрону, кріп, часник, перець горошком. Заповнити банку кабачками або помідорами. І в кожну банку додати 5 ст. ложок оцту, 1 ч. ложка з чубком солі, 2 ст. ложки цукру. Залити трохи охолодженим окропом. Стерилізувати 15 хв, закрутити.

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати:

Кабачки консервовані. Скільки б не закрила, завжди мало!

Кабачки в гірчичному маринаді. Смачнющі, просто бомба! А маринад – взагалі відпад!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook