кабачки з гірчицею

Смачніші за огірки – кабачки з гірчицею. Маринад – ідеальний!

Ці мариновані кабачки неймовірно смачні, пікантні, ароматні. Торік закрила більше сотні банок - і вже нема! Кожного разу, як відкривала кабачки, згадувала добрим словом ту людину, яка поділилася цим рецептом! Тепер ділюся з вами!

Мариновані кабачки з гірчицею

  • На баночку 0,5 л: 2 зубці часнику, 2 лаврові листки, 2-3 горошини духмяного перцю, 5 горошин чорного перцю, 1 ч. ложка гірчиці у зернах.
  • Маринад: 1 л води, 3/4 скл. оцту (9%), 2 ст. ложки солі, 1 скл. (250 мл) цукру. Кабачки (найкраще молоді, невеличкі; якщо великі – вирізати серцевину).

Зварити маринад. Кабачки порізати брусочками або кружечками, скласти у банки, залити маринадом, стерилізувати 10 хв, закрутити. Тут ідеальні пропорції солі, цукру та оцту, тому нічого змінювати не варто.

Рецептом поділилася Світлана Єдинець

Спробуйте також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook