Смачне варено-морожене сало. Ніжне, як масло, і дуже ароматне!

Навіть якщо ви не любите сало, таке сало вам точно сподобається! Воно виходить дуже ніжне, смачне й ароматне!

Смачне варено-морожене сало

1 кг сала, 200 г солі, 200 г оцту, по 10 горошин перцю чорного і духмяного, 3 шт. лаврового листа.

У каструлю насипати сіль, спеції, влити оцет. Покласти сало і залити водою, щоб покрило сало. Варити 40 хв від закипання на малому вогні. Гаряче сало обсипати меленим перцем і натерти вичавленим часником, замотати у пергаментний папір і покласти в морозилку.

Рецепт Юлії Тишнюк

Смачніше за сало – тільки сало! 7 найсмачніших рецептів засолювання і закусок із сала

Сало замість таблеток: при бронхіті, остеохондрозі та ревматизмі, для печінки і жовчного

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook