Домашнє печиво
- 2 яйця, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 80 мл олії, 90 г меду, 1 ч. ложка кориці, 1 ч. ложка соди, 430 г борошна. ! яйце для змащування.
2 яйця, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 80 мл олії, 90 г меду, 1 ч. ложка кориці, 1 ч. ложка соди – все розмішати. Додати поступово приблизно 430 г борошна. Тісто має бути м’яке, еластичне. Розкотити пластом завтовшки 0,7-1 см і витиснути печиво довільної форми. Викладати на пергамент, змастити збитим яйцем і випікати 15-20 хв при 180 градусах.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші перевірені рецепти печива від господинь:
- Пісочне печиво з цукровою пудрою
- Печиво “Пісочні кільця” з арахісом