домашнє печиво

Смачне і просте домашнє печиво на олії та меду

Якщо хочете їсти смачне печиво і бути впевненим, що у ньому немає ніякої "хімії" і шкідливих жирів, його варто приготувати власноруч. Ось простий перевірений рецепт домашнього печива.

Домашнє печиво

  • 2 яйця, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 80 мл олії, 90 г меду, 1 ч. ложка кориці, 1 ч. ложка соди, 430 г борошна. ! яйце для змащування.
2 яйця, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 80 мл олії, 90 г меду, 1 ч. ложка кориці, 1 ч. ложка соди – все розмішати. Додати поступово приблизно 430 г борошна. Тісто має бути м’яке, еластичне. Розкотити пластом завтовшки 0,7-1 см і витиснути печиво довільної форми. Викладати на пергамент, змастити збитим яйцем і випікати 15-20 хв при 180 градусах.
Рецепт і фото Оксани Білінської

Радимо також інші перевірені рецепти печива від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook