рогалики слойоні

Слойоні рогалики: найпростіший і найсмачніший рецепт

Такі рогалики в народі називають "слойоними" через особливу структуру тіста. Це один з тих рецептів, що готується дуже просто і завжди вдається смачно.

Слойоні рогалики

  • 2 скл. борошна, 200 г маргарину, 2 ст. ложки цукру, 3 яйця (жовтки – у тісто, білки – в начинку), 1 скл. (250 мл) сметани. Розпушувача не треба.
  • Цукрова пудра для посипання.
Борошно перетерти з маргарином, жовтки розколотити зі сметаною. Борошна можна додати трошки більше, якщо треба. Білки збити з цукром. Тісто розділити на 4 -5 частин. Тісто розкотити в коло, порізати на трикутники-сегменти. Кожен змастити білком (можна ще посипати посіченими горіхами) і скрутити рогалики. Випекти у духовці при 180 градусах до готовності. Гарячі обваляти у цукровій пудрі.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook