Скумбрія, фарширована м’ясом. Надзвичайно смачна рибка!

Таку рибу готую при кожній нагоді і до будь-якого свята, бо дуже смачна і завжди її з'їдають першою. Бо це не просто печена скумбрія, а фарширована м'ясом!

Фарширована скумбрія

На 2 скумбрії 300 г свиного фаршу (можна також взяти куряче філе), 1 яйце, середні цибулину і морквину.

Рибу почистити, видалити нутрощі, промити, щоб не залишилось плівочок. Відділити м’ясо від хребта і видалити його. Вибрати всі кісточки. Я голову відрізаю. Трішки присолити і приперчити з обох боків. Для начинки обсмажити цибулю, нарізану кубиками, і моркву натерту на середній тертці. Засмажку охолодити і додати до свиного фаршу. Сюди ж додаємо яйце. Посолити, поперчити, вимішати і начинити. На рибне філе викласти фарш по всій довжині, з’єднати боки і скріпити: або зубочистками, або нитками. Особисто мені зручніше зшити. Викласти на деко чи у форму, змастити трішки майонезом (щоб не рвалася шкірка) і поставити в розігріту духовку на 40-45 хв. Я запікаю при 190 ОС.
Після запікання видалити зубочистки чи нитки.
Овочі в начинку я беру на око, кожен може брати на свій смак.
Рецепт і фото Валентини Денисюк
Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook