Скандинавський закусочний торт
20-24 скибки тостового хліба, 12 помідорів чері, 2-3 огірки, 450 г плавленого сиру, 200 г шинки. Для прикраси: зелена цибуля, яйця варені, огірок, чері, редиска.
Зрізати скориночки з скибочок хліба. Огірки і помідори нарізати тонкими круглими слайсами. Я брала сир двох видів сир один вершковий а другий вершково-часниковий. Шинку краще брати вже нарізану тонкими слайсами. На дошці викласти чотири шматка хліба квадратом. Змастити сиром, щоб хліб добре просочився. На нього кружальця огірка, злегка змастити їх сиром. Накри хлібом, злегка притиснути руками, щоб трималося купи. Далі знову шар сиру, чері (їх також злегка змастити сиром),. Далі хліб, сир, шинка (викладайте слайси щільно), знову хліб. Змастити сиром, повторити кожен шар, накрити останній шар шматками хліба, не змащуючи. Покласти круглу тарілку на торт і за допомогою дуже гострого ножа зрізати краї, щоб торт став круглим. Покрити торт сиром, прикрасити за бажанням. Поставити у холодильник на 1 год.
Рецепт і фото Лілії Гадач
Читайте також:
-
Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
-
М’ясо косичкою. Шикарно виглядає і дуже смачне!