Кухня Рецепти

Сім перевірених рецептів соусу зі слив на зиму

Господині, які хоча б раз готували сливовий соус, закривають його щороку! Бо це така смакота, що словами не переказати! До печеного м’яса, курки, шаликів нема нічого кращого!

06.09.2021 14:05

Соус зі слив виходить дуже смачний, жоден інший на нього не схожий, і кетчуп не зрівняється! З ним будь-яке м’ясо смакує по-новому, вишукано, наче їсте не вдома, а у фешенебельному ресторані. Причому сливовий соус пасує до будь-якого м’яса, чи то шашлик, чи печена шинка, чи курка, чи пісне варене куряче філе – усе смакує абсолютно по-новому.
Більшість рецептів приготування сливового соусу дуже прості. Треба лише змолоти всі інгредієнти. На відміну від кетчупу, навіть довго уварювати не треба – хвилин 15 – розкласти у стерильні банки, закрутити і готово.
Якщо ви досі не готували соус зі слив, неодмінно спробуйте закрутити хоч півпорції на пробу – і ви його полюбите!