Соус зі слив виходить дуже смачний, жоден інший на нього не схожий, і кетчуп не зрівняється! З ним будь-яке м’ясо смакує по-новому, вишукано, наче їсте не вдома, а у дорогому ресторані. Причому сливовий соус пасує до будь-якого м’яса, чи то шашлик, чи печена шинка, чи курка, чи пісне варене куряче філе – усе смакує абсолютно по-новому.
Більшість рецептів приготування сливового соусу дуже прості. Треба лише змолоти всі інгредієнти. На відміну від кетчупу, навіть довго уварювати не треба – хвилин 15 – розкласти у стерильні банки, закрутити і готово.
Якщо ви досі не готували соус зі слив, неодмінно спробуйте закрутити хоч півпорції на пробу – і ви його полюбите!
Рецепти соусу зі слив
- Сливовий соус. Готую вже десять років, смачнішого не їла. Це мій улюблений рецепт сливового соусу. Колись подруга дала цей рецепт. Відтоді, як приготувала його вперше, роблю тільки так. До речі, готувати дуже просто: все змолоти, проварити 15 хв – і в банки! Усе!
- Бомбезний соус зі слив “Сацебелі”. До шашлику, курки, печеного м’яса нема нічого кращого! Колись спробувала приготувати незвичний для нашої сім’ї соус – “Сацебелі” зі слив. Відтоді роблю його кожен рік і не одну порцію. За зиму все з’їдаємо. Дууууже смачний! До печеного м’яса, курки, шаликів нема нічого кращого! Поки є сливи – приготуйте!
- Соус зі слив до м’яса. Смачніше за будь-який кетчуп!
- Сацебелі зі слив на зиму. Суперовий соус до м’яса! Бомбезний в міру гострий соус, особливо смакує із м’ясом! Спробуйте приготувати хоч пів порції – і ви його полюбите!
- Простий і смачний пікантний соус зі слив Соус зі слив особливо смакує із м’ясом. Для себе обрала дуже простий рецепт, без заморочок: усе змолоти, проварити і закрутити. Мінімум мороки і чудовий смачний результат!
- Пряний сливовий соус до м’яса на зиму. Маєте сливи, а вони кислі і ніхто не хоче їх їсти? Приготуйте з них ароматний соус. М’ясо з таким соусом просто неймовірне!
- Соус із помідорів, слив і перцю. Смакота! Однієї порції буде мало! Цей соус виходить дуже смачний! Він не схожий на жоден інший! Приготуйте і самі переконайтеся: однієї порції – замало!
Post Views: 26