Швидкий бісквітний рулет за 20 хвилин

Коли хочеться солоденького, але немає часу довго возитися із випічкою, приготуйте смачний бісквітний рулет. Цей рецепт перевірений роками!

Швидкий бісквітний рулет за 20 хвилин

Тісто: 5 білків з щіпкою солі+1скл. (200 г) цукру збити до твердих піків, додати 5 жовтків (додавати по одному, продовжуючи збивати). Вкінці додати 2 ст. ложки олії. Додати поступово, акуратно вмішуючи лопаткою 1 скл. (200 мл) борошна з 2 ч. ложками розпушувача.
Застелити форму пергаментом, викласти рівним шаром тісто. Форма розміром на усю духовку. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хв, залежно від духовки. Спеченому коржу дати охолонути. Змастити будь-яким кремом і скрутити в рулет. 
Крем: 150 г масла збити з 150 г цукру до побіління маси, додати 200 г сиру і 300 г сметани, 1 п. ванільного цукру, 1 ч. ложку цедри лимона. Цукру можна додати більше, на ваш смак. Два яблука почистити, порізати кубиками і протушкувати з цукром, охолодити, викласти їх на змащений кремом корж.
Рецепт і фото Любові Матяш
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook