Швидкий бісквітний рулет за 20 хвилин
Тісто: 5 білків з щіпкою солі+1скл. (200 г) цукру збити до твердих піків, додати 5 жовтків (додавати по одному, продовжуючи збивати). Вкінці додати 2 ст. ложки олії. Додати поступово, акуратно вмішуючи лопаткою 1 скл. (200 мл) борошна з 2 ч. ложками розпушувача.
Застелити форму пергаментом, викласти рівним шаром тісто. Форма розміром на усю духовку. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 20-25 хв, залежно від духовки. Спеченому коржу дати охолонути. Змастити будь-яким кремом і скрутити в рулет.
Крем: 150 г масла збити з 150 г цукру до побіління маси, додати 200 г сиру і 300 г сметани, 1 п. ванільного цукру, 1 ч. ложку цедри лимона. Цукру можна додати більше, на ваш смак. Два яблука почистити, порізати кубиками і протушкувати з цукром, охолодити, викласти їх на змащений кремом корж.
Рецепт і фото Любові Матяш
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 37