шпарагівка

Шпарагівка, тушкована у сметані, нікого не залишить байдужим!

Тушкована у сметані шпарагівка смакує і гарячою, і холодною. Її можна їсти як окрему страву і подавати з гарніром - і так, і так смачно!

Шпарагівка, тушкована у сметані

Молода шпарагівка, цибуля, морква, сіль, перець, паприка, часник, сметана.
Шпарагівку помити, відварити у підсоленій воді до готовності. Порізати стручки на частинки (величина на ваше уподобання), відрізавши хвостики. Цибулю нарізати півкільцями, моркву крупно потерти. У глибшій сковорідці стушкувати цибулю і моркву на олії, до м’якості. Додати порізану шпарагівку, посолити, поперчити, додати спеції, видавити часник і додати сметану. Усе перемішати, накрити кришкою і тушкувати буквально до 10 хв.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:

Шпарагівка в сухарях

Маринована шпарагівка у соусі сацебелі – це топчик!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook