Баклажани консервовані по-грузинськи
2 кг баклажанів, 1 кг помідорів, 6 солодких перчин, 2 гострі перчини, 2 головки часнику, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки оцту, зелень.
Баклажани порізати кружечками, посолити і на годину відставити. Помідори, солодкий і гострий перець, часник перемолоти, додати 1 ст. ложку солі, 2 ст. ложки цукру, варити 15 хв, наприкінці додати 2 ст. ложки оцту і зелень. Баклажани підсмажити. У стерилізовані банки (0,5 л) покласти заправку, далі баклажани і так шарами до верху. Стерилізувати 30 хв. Виходить 6 баночок 0,5 л.
Post Views: 83