торт

Шоколадний торт на кислому молоці. Простий рецепт нашвидкуруч

Коли дуже хочеться солоденького, а в холодильнику нема ні масла, ні яєць. Я печу шоколадний торт на кисляку. Він дуже простий, але виходить завжди смачно!

Шоколадний торт на кислому молоці

  • Форма діаметром 23 см. Для коржів: 1 скл. кислого молока, 1 ч. ложка соди, 1 скл. цукру, 3 ст. ложки какао, 1 скл. борошна.
  • Для крему: 0,5 л сметани, 1 скл. цукру, ваніль.

Кисле молоко змішати з содою, додати цукор, какао, борошно. Випекти окремо три коржі. Охолодити, перемазати кремом (до крему можна додати какао, каву або капучино, чорнослив, заспиртовані вишні).

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook