Квасоля в томатному соку на зиму. Найпростіший рецепт

Раз-два – і готово. А взимку відкриваєш баночку і насолоджуєшся: хочеш – у борщ додаєш, хочеш – замість гарніру чи салату подаєш, а можна просто їсти ложкою.

Квасоля в томаті 

1 кг будь-якої квасолі, 3 кг помідорів, 3 ч. ложки солі, 2 ч. ложки цукру, 100 мл оцту.

Квасолю замочити у воді на 3-4 години. Відварити до напівготовності. Помідори перемолоти, додати сіль, цукор і прокип’ятити 10 хв. Додати квасолю, варити 15 хв, додати 100 мл оцту, варити ще 5 хв. Гарячим розкласти у стерильні банки, закатати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook