бісквіт на кип'ятку

Шоколадний бісквіт на кип’ятку у мультиварці

У бісквіті на кип'ятку є все: насичений шоколадний смак, чудова волога текстура, його можна їсти просто так, навіть без крему. У мультиварці він вологіший, а в духовці - сухіший.

Шоколадний бісквіт на кип’ятку

  • Об’єм склянки – 200 мл.
  • 2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки соди, 1,5 ч. ложки розпушувача, 4-5 ст. ложки какао, 2 скл. цукру, 2 яйця, 1 скл. молока, 0,5 скл. олії, 1 скл. кип’ятк.
2 скл. борошна, 1,5 ч. ложки соди, 1,5 ч. ложки розпушувача, 4-5 ст. ложки какао – все з’єднати. Цукор і яйця збити. Далі додати 1 скл. молока, 0,5 скл. олії, все перемішати до однорідності. Поступово додати сухі інгредієнти. Вкінці влити 1 скл. кип’ятку, добре перемішати!
Чашу мультиварки (низ і боки) змастити маслом. Вилити тісто. Випікати у мультиварці у режимі “Випічка” 1 год. Орієнтуйтеся на свою мультиварку, у мене Moulinex.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також інші рецепти бісквіта:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook