мінічізкейки

Шоколадні мінічізкейки – смачно, зручно, естетично

Чізкейк можна приготувати у вигляді тістечок - у формочках для мафінів. Вдаються дуже симпатичні і смачні, а ще зручно їсти і кудись брати.

Шоколадні мінічізкейки

  • На 12 чізкейків: 200 г шоколадного печива, 80 г вершкового масла, 1 ст. ложка какао, 100 г шоколаду, 250 г вершкового сиру, 30 г крохмалю, 200 г сметани, 70 г цукру, 10 г ванільного цукру або ванільної есенції, щіпка солі, 2 яйця.

Подрібнити печиво у крихту, змішати з какао і розтопленим вершковим маслом, викласти у форми з паперовими стаканчиками, утрамбувати, охолодити в холодильнику 30 хвилин.

Розігріти духовку до 150 °C.

Розтопити шоколад, вершковий сир збити з крохмалем, сметаною, ванільним і звичайним цукром, сіллю. Додати розтоплений шоколад і збиті віничком яйця, перемішати, викласти на основу (можна за допомогою кондитерського мішка або ложкою для морозива), випікати 20-25 хвилин, прикрасити за бажанням.

Рецепт і фото – Erika Oszuszki

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook