Шоколадні мінічізкейки
- На 12 чізкейків: 200 г шоколадного печива, 80 г вершкового масла, 1 ст. ложка какао, 100 г шоколаду, 250 г вершкового сиру, 30 г крохмалю, 200 г сметани, 70 г цукру, 10 г ванільного цукру або ванільної есенції, щіпка солі, 2 яйця.
Подрібнити печиво у крихту, змішати з какао і розтопленим вершковим маслом, викласти у форми з паперовими стаканчиками, утрамбувати, охолодити в холодильнику 30 хвилин.
Розігріти духовку до 150 °C.
Розтопити шоколад, вершковий сир збити з крохмалем, сметаною, ванільним і звичайним цукром, сіллю. Додати розтоплений шоколад і збиті віничком яйця, перемішати, викласти на основу (можна за допомогою кондитерського мішка або ложкою для морозива), випікати 20-25 хвилин, прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото – Erika Oszuszki
Радимо також приготувати:
- Чізкейк “Сніжинка” – смачний десерт без випікання
- Чізкейк без випікання “Три шоколади”
Post Views: 104