бісквітний рулет

Бісквітний рулет з яблучною начинкою, що печеться одним коржем

Рулет з яблучною начинкою готується швидко, бо печеться бісквіт разом з начинкою одним коржем. Рецепт не затратний, рулет дуже ніжний і смачний.

Бісквітний рулет з яблучною начинкою

  • Форма від духовки.
  • 120 г борошна, 130 г цукру, 4 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру. 

Яйця збити з цукром близько 10 хв. Додати борошно з розпушувачем і легенько вимішати лопаткою.

  • Яблучна начинка: 5-6 яблук (приблизно 0,8 кг), 2 ст. ложки цукру або за смаком, можна додати 1 ч. ложку лимонного соку. 
Яблука крупно потерти, сік злити. Додати лимонний сік і цукор. Пергамент легенько змастити маслом чи олією (я не змащувала, бо в мене вже пергамент промаслений, не пристає). Викласти начинку рівномірно. Зверху викласти тісто. Пекти при 170 градусах 20-25 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку!
Готовий корж вийняти, перевернути на рушник яблуками доверху, зняти пергамент. За допомогою рушника скрутити в рулет. Прикрасити бісквітний рулет з яблучною начинкою за бажанням. Я просто посипала цукровою пудрою. Пекла у формі від духовки.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати інші бісквітні рулети за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook