Бісквітний рулет з яблучною начинкою
- Форма від духовки.
- 120 г борошна, 130 г цукру, 4 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру.
Яйця збити з цукром близько 10 хв. Додати борошно з розпушувачем і легенько вимішати лопаткою.
- Яблучна начинка: 5-6 яблук (приблизно 0,8 кг), 2 ст. ложки цукру або за смаком, можна додати 1 ч. ложку лимонного соку.
Яблука крупно потерти, сік злити. Додати лимонний сік і цукор. Пергамент легенько змастити маслом чи олією (я не змащувала, бо в мене вже пергамент промаслений, не пристає). Викласти начинку рівномірно. Зверху викласти тісто. Пекти при 170 градусах 20-25 хв. Орієнтуйтеся на свою духовку!
Готовий корж вийняти, перевернути на рушник яблуками доверху, зняти пергамент. За допомогою рушника скрутити в рулет. Прикрасити бісквітний рулет з яблучною начинкою за бажанням. Я просто посипала цукровою пудрою. Пекла у формі від духовки.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також приготувати інші бісквітні рулети за перевіреними рецептами від господинь:
- Рулет “Осінній” з гарбузово-яблучною начинкою
- Рулет з маком: усім хвалю цей рецепт!
Post Views: 85