шоколадні горішки

Шоколадні горішки на смальці і сметані з незвичайною начинкою

Горішки із тіста на смальці і сметані виходять хрусткі і смачнющі! А незвичайний крем - це знахідка для господинь!

Шоколадні горішки

  • На 50 горішків: 100 г сметани, 100 г смальцю, 0,5 ч. ложки амонію, 2 яйця, 100 г цукру, 300 г борошна, 30 г какао. 
  • Для крему: 300 г цукерок “Корівка” або ірисок, 200 г масла.

У сметані розмішати амоній, залишити на 5 хв. Яйця збити з цукром, додати інші продукти, замісити м’яке тісто.

Для крему: масло разом з цукерками поставити на маленький вогонь і постійно помішувати, спочатку розтануло масло, а вже потім цукерки.

Рецепт крему Лілії Цвіт. Готувала і фотографувала Леся Риндик

Радимо також інші перевірені рецепти тіста для горішків:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook