Шоколадні горішки
- На 50 горішків: 100 г сметани, 100 г смальцю, 0,5 ч. ложки амонію, 2 яйця, 100 г цукру, 300 г борошна, 30 г какао.
- Для крему: 300 г цукерок “Корівка” або ірисок, 200 г масла.
У сметані розмішати амоній, залишити на 5 хв. Яйця збити з цукром, додати інші продукти, замісити м’яке тісто.
Для крему: масло разом з цукерками поставити на маленький вогонь і постійно помішувати, спочатку розтануло масло, а вже потім цукерки.
Рецепт крему Лілії Цвіт. Готувала і фотографувала Леся Риндик
Радимо також інші перевірені рецепти тіста для горішків:
- Тісто для горішків на варених жовтках. Найкраще з усіх, що пробувала
- Горішки зі згущенкою (смачне тісто на маслі і жовтках). Улюблені ласощі мого дитинства
Post Views: 86