Для тіста: 3 яйця, 3 скл. борошна, 2 скл. цукру, 1 скл. молока, 1 ванільний цукор, 3 ст. ложки какао, 1 ч. ложка розпушувача.
Для крему: 250 мл сметани, 250 мл вершків, 250 мл йогурту, 1 скл. цукру.
Яйця збити міксером разом з цукром. Розпушувач перемішати з борошном, а краще разом просіяти. Добре перемішати. Духовку включити нагріватися на 200 градусів.
Тісто вилити у форму для випічки й поставити в духовку. Випікати до готовності.
Розрізати корж на дві частини вздовж. Для крему збити сметану з цукром і додати йогурт. Вершки для крему збити окремо і потім змішати зі сметаною масою. Кремом промазати коржі з усіх боків.
Прикрасити домашній торт на власний смак – фруктами, шоколадною або кокосовою стружкою, горіхами, глазур’ю.