бісквіт

Рецепт бісквіта, який підходить для всіх тортів

Пропонуємо вашій увазі дуже хороший рецепт бісквіта, який підійде для будь-якого торта. Коржі навіть просочувати не треба, бо бісквіт вдається не сухий, а вологий.

Цей рецепт бісквіта добрий тим, що вдається вологий – можна коржі навіть не просочувати! На відміну від класично бісквіта, який досить сухий, цей бісквіт вологий і ніжний. А ще він вдається завжди і підходить для будь-якого торта з різними начинками.

Рецепт бісквіта

  • Форма 22 см.
  • 4 яйця, 8 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, 60 г олії, 8 ст. ложок борошна, 1 ч. ложка розпушувача.
4 білки збити, додати 8 ст. ложок цукру, 1 п. ванільного цукру, збити. Додати 4 жовтки, 60 г олії, 8 ст. ложок борошна, 1 ч. ложку розпушувача – вимішувати легенько лопаткою. Можна збивати разом білки із жовтками із додаванням цукру до гарної пухкої маси. Пекти 40 хв при температурі 180-200 ОС.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також інші перевірені рецепти бісквіта:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook