Салат-закуска із сирих кабачків
- 500 г кабачків, сіль.
- Для маринаду: 100 мл олії, 3 ст. ложки 9% оцту, 1 ч. ложка меду, 2-4 зубці часнику, чорний мелений перець, кріп, дрібка сухого перцю чилі.
Кабачок нарізати кружальцями товщиною 0,5-1 см, посолити і залити окропом, щоб овочі були вкриті водою. Коли охолоне, злити воду. Для маринаду змішати олію, оцет, мед, подрібнений часник, перець, кріп. Маринадом залити кабачки. Салат можна їсти відразу, але він буде смачніший, якщо дати йому ще кілька годин настоятися в холодильнику.
Радимо також приготувати:
- Як морозити кабачки, щоб були як свіжі
- Чотири дуже смачних рецепти з кабачків. Пальчики оближете!
- Чи безпечно їсти сирі кабачки і яка від того користь?
Post Views: 371