Березовий сік на зиму
На 10 л соку, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти. Довести до кипіння. зняти пінку, налити в банки і закрити. В кожну банку додати шипшини 10 шт. Має гарний колір і смак.
Спробуйте також приготувати:
На 10 л соку, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти. Довести до кипіння. зняти пінку, налити в банки і закрити. В кожну банку додати шипшини 10 шт. Має гарний колір і смак.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.