салат з яловичини

Салат з яловичини та перепелиних яєць до святкового столу

Цей святковий салат з яловичини та перепелиних яєць — ідеальне поєднання ніжного м’яса, свіжої зелені та пікантного соусу, який додасть вишуканості вашому столу.

Салат з яловичини та перепелиних яєць

  • 500 г відварної яловичини, 9 шт. відварених перепелиних яєць, 3 шт. маринованих огірків, 1 шт. червоної цибулі, пучок зеленої цибулі, пучок зеленого часнику.
  • Соус: 3 ст.л. нежирної сметани, 0,5 ч. ложки гірчиці, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Філе яловичини відварити в каструлі зі спеціями, лавровим листом та духмяним перцем до готовності. Перепелині яйця також відварити та очистити.
Нарізати: яловичину тоненькою соломкою, яйця навпіл, червону цибулю півкільцями, огірки четвертинками, зелень дрібно. Усе з’єднати в мисці.

Приготувати соус, змішавши сметану з гірчицею, додати до салату, приправити сіллю і перцем за смаком (враховуючи солоність огірків). Перемішати та подати до святкового столу.

 

Спробуйте також приготувати:

  • Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
  • Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook