салат рулетом

Здивуйте гостей: салат з тунцем у вигляді рулету

Америку цим рецептом я не відкрию. Але точно нагадаю, яка то смакота. А ще, можливо, комусь знадобиться ідейка зробити цей салатик у вигляді рулету.

Салат з тунцем у вигляді рулету

  • 3 яйця, 70 г сиру, 2 морквини, 2 картоплини, 1 банка тунця, 100 г майонезу, спеції: сіль, перець – за смаком.

Яйця, моркву, картоплю відварити, охолодити та почистити. На робочу поверхню викласти харчову плівку. На неї рівномірно викладаємо у формі прямокутника потертий на дрібній терці яєчний жовток (у мене прямокутник розміром приблизно 27Х17 см). Зверху покрити сіточкою майонезу.

Другий шар – потертий на дрібній терці твердий сир (у мене «Гауда»), знову сіточка майонезу.

Третій – потерта на дрібній терці морква (шар моркви має не доходити до верхнього і нижнього країв на 1 см). Знову сіточка майонезу.

Далі – картопля, потерта на дрібній терці і сіточка майонезу (вона теж трохи має не доходити до верхнього і нижнього країв).

Далі – потерті на дрібній терці білки, сіточка майонезу. Посередині прямокутника останнім викладати подрібнений виделкою консервований тунець (я попередньо злила з нього олію).

Допомагаючи собі плівкою, спочатку загорнути до середини нижній край, тоді верхній, формуючи рулет. Обгорнути ще одним шаром харчової плівки, трохи ущільнити рулет і покласти до холодильника мін. на 4 год (бажано на ніч). Перед подачею розгорнути, порізати акуратно на порційні шматки (салат дуууже ніжний) і прикрасити за бажанням.

Готувала viktoriyaisayenko

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook