Салат з тунцем у вигляді рулету
- 3 яйця, 70 г сиру, 2 морквини, 2 картоплини, 1 банка тунця, 100 г майонезу, спеції: сіль, перець – за смаком.
Яйця, моркву, картоплю відварити, охолодити та почистити. На робочу поверхню викласти харчову плівку. На неї рівномірно викладаємо у формі прямокутника потертий на дрібній терці яєчний жовток (у мене прямокутник розміром приблизно 27Х17 см). Зверху покрити сіточкою майонезу.
Другий шар – потертий на дрібній терці твердий сир (у мене «Гауда»), знову сіточка майонезу.
Третій – потерта на дрібній терці морква (шар моркви має не доходити до верхнього і нижнього країв на 1 см). Знову сіточка майонезу.
Далі – картопля, потерта на дрібній терці і сіточка майонезу (вона теж трохи має не доходити до верхнього і нижнього країв).
Далі – потерті на дрібній терці білки, сіточка майонезу. Посередині прямокутника останнім викладати подрібнений виделкою консервований тунець (я попередньо злила з нього олію).
Допомагаючи собі плівкою, спочатку загорнути до середини нижній край, тоді верхній, формуючи рулет. Обгорнути ще одним шаром харчової плівки, трохи ущільнити рулет і покласти до холодильника мін. на 4 год (бажано на ніч). Перед подачею розгорнути, порізати акуратно на порційні шматки (салат дуууже ніжний) і прикрасити за бажанням.
Готувала viktoriyaisayenko
Спробуйте також приготувати:
- Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
- Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!