салат з пекінською капустою

Салат з тунцем і пекінською капустою

Робила вперше салат з пекінської капусти. Готувала одразу подвійну порцію - і все з'їли! Тому рекомендую цей рецепт!

Салат з тунцем і пекінською капустою

  • 1/2 шт. пекінки, 100 г горошку, 2 яйця, 50 г сиру, 150 г тунця, 2 ст. ложки майонезу або сметани, спеції: сіль, перець – за смаком.

Яйця відварити і нарізати невеликими кубиками. Сир потерти на грубу терку. Пекінську капусту порізати. З консервованого тунця злити рідину і злегка розкришити його вилкою. Змішати всі складові зі спеціями і майонезом або сметаною. Прикрасити за бажанням.

Готувала viktoriyaisayenko

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook