Салат з буряка з медово-гірчичною заправкою

Ніби прості інгредієнти, але салат з них виходить просто таки з дивовижним смаком, чоловік сказав, що це найкраще, що я йому готувала з буряка.

Салат з буряка з медово-гірчичною заправкою

2 буряка, пучок руколи, 1 апельсин, 200 г бринзи, 30 г горіхів, 2 ст. ложки бальзамічного оцту, 1 ч. ложка гірчиці, 5 ст. ложок оливкової олії, 1 ст. ложка меду. 

Буряк відварити, або запекти, як охолоне порізати грубими шматочками. Для заправки змішати оцет, гірчицю, олію і мед до однорідності. Апельсин почистити, розібрати на дольки, почистити їх від плівки і порізати шматочками.

Сир розкришити. Руколу помити та обсушити. Горіхи злегка підсмажити на сковорідці і грубо посікти.

В миску, або порційно в тарілки викладати, чергуючи і скроплюючи заправкою складові: рукола, буряк, апельсин, сир; знову повторити черговість, вкінці полити рештою заправки, посипати горішками. Смачного!

Рецепт і фото viktoriyaisayenko

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook