Салат з буряка з медово-гірчичною заправкою
2 буряка, пучок руколи, 1 апельсин, 200 г бринзи, 30 г горіхів, 2 ст. ложки бальзамічного оцту, 1 ч. ложка гірчиці, 5 ст. ложок оливкової олії, 1 ст. ложка меду.
Буряк відварити, або запекти, як охолоне порізати грубими шматочками. Для заправки змішати оцет, гірчицю, олію і мед до однорідності. Апельсин почистити, розібрати на дольки, почистити їх від плівки і порізати шматочками.
Сир розкришити. Руколу помити та обсушити. Горіхи злегка підсмажити на сковорідці і грубо посікти.
В миску, або порційно в тарілки викладати, чергуючи і скроплюючи заправкою складові: рукола, буряк, апельсин, сир; знову повторити черговість, вкінці полити рештою заправки, посипати горішками. Смачного!
Рецепт і фото viktoriyaisayenko
Спробуйте також приготувати: