Салат з баклажанами і печерицями на зиму
- 1 кг печериць, 1 кг баклажанів, 1 кг помідорів, 0,5 кг перцю, 5 цибулин, 0,5 кг моркви (вага овочів в очищеному вигляді), 1 скл. олії без запаху, 1,5 ст. ложки солі, 150 г цукру, 100 г оцту.
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження.
Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку.
Рецептом поділилася Юлія Сугак
Радимо також приготувати:
- Баклажани на зиму без стерилізації “Фаворит”
- Салат з баклажанів, перцю та моркви “Хіт сезону”