Салат з баклажанами і печерицями. Кажу усім: це смакота!

Торік спробувала приготувати новий салат на зиму - з баклажанами і печерицями. Цього року закрила його три порції! Бо це смакота!

Салат з баклажанами і печерицями на зиму

  • 1 кг печериць, 1 кг баклажанів, 1 кг помідорів, 0,5 кг перцю, 5 цибулин, 0,5 кг моркви (вага овочів в очищеному вигляді), 1 скл. олії без запаху, 1,5 ст. ложки солі, 150 г цукру, 100 г оцту.

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження.

Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку.

Рецептом поділилася Юлія Сугак

Радимо також приготувати:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook