Млинці мереживні

Після смаження змастити млинці маслом і скласти, не залишати один на одному, бо можуть злипнутися.

Інгредієнти:
0,5 кг борошна, 1 ч. ложка сухих дріжджів, сіль, 0,5 скл. олії, вода, масло.

Замісити тісто: у 0,5 л теплої води додати дріжджі, сіль, борошно. Добре перемішати, додати соняшнику олії, ще раз перемішати. Дати постояти 5–10 хв, щоб розійшлися грудочки. Відтак додавати воду, щоб тісто стало консистенції як для налисників. Млинці піднімаються, тому можна робити тісто рідшим. Після смаження змастити млинці маслом і скласти, не залишати один на одному, бо можуть злипнутися. Ці млинці дуже смачні з печінкою або просто зі сметаною.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook